Kerékpárkölcsönzés

Kerékpárkölcsönzés

A kirándulásokat, túrákat kedvelők bármerre indulnak a Nyugat-Balatonnál, szó szerint elkényezteti őket a vidék. A különleges állat-és növényvilággal rendelkező Kis-Balaton kiemelt célpontja lehet a természetimádóknak. Balatonmagyaród község határában, a szabadon látogatható Kányavári sziget segít betekintést nyerni a Kis-Balaton élővilágába. Nem messze innét található a Bivalyrezervátum, ahol a hazánkban őshonos bivalyokat egészen közelről figyelhetjük meg.

Az északi parton elindulva a Szent Mihály kápolna vagy a Szépkilátó dombjáról csodálaton balatoni panoráma tárul elénk a vulkáni tanúhegyek látványával.

A mesebeli Afrika hangulatát idézi meg a Balatonederics határában található Afrika Múzeum. A múzeumban trófeák százai és egy érdekes néprajzi kiállítás, a körülötte elterülő több hektáros területen pedig egy mini szafari park található.

A festői szépségű Balaton-felvidék egyik kiemelkedő nevezetessége a Szigligeti vár. Bástyájáról  lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra és a környező tájra, akár még a Káli-medencére is, ahol szintén rengeteg érdekes látnivaló akad.

Kihagyhatatlan látnivaló Tapolcán a Tavas-barlang, ami megújult környezetben várja a látogatókat.

Áraink:

3 óra: 900.- Ft
6 óra: 1.400.-Ft
1 nap: 2.200.-Ft
 

Kölcsönözhető kerékpárok:

- Túrakerékpárok Deore felszereléssel, sárvédővel, csomagtartóval.
- Női városi kerékpárok, 3 ill. 7 sebességes agyváltóval.
- MTB kerékpárok.
- 16", 20" gyermek kerékpárok.

-Tandem kerékpár, 26" kerekekkel 19"-17" méretben, Shimano Deore váltással, tárcsafékkel: 4.400.-Ft/nap

 

 


Kiegészítők:
-Gyerekülés: 500.-Ft/nap

-Fejvédő, világítás, lakat

 

 

Itt talál bennünket